5312

6910Bänk2Bänk

Inredningsuppdrag, en vindsvåning på Kungsholmen i Stockholm. Jag har valt ut stora delar av möblemanget dvs. fotokonst, mattor,soffor ( en är en liten bäddsoffa som skulle passa mellan en garderob och väggen) och superfront bänk. Därefter har jag låtit plats bygga sittbänk under trappan som leder upp till loftet, även garderober och arbetsbord på loftet. Färgvalet går i ljust beige och grått, med accentfärger som te.x mintgrönt, koppardetaljer i köket och på superfront bänken. Foto: Luca Bogo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: